Hallå där, Jonas!

2014-01-16

Garantum vill erbjuda en slagkraftig investeringsplattform på webben för både investerare och rådgivare. På en avdelning som växer snabbt ansvarar IT-chefen Jonas Brinklert för alla bakomliggande system i affärsverksamheten.

Vilka fördelar erbjuder Garantum på webben?
Inloggade kunder och rådgivare kan mycket enkelt överblicka depåinnehavet. Vi har all tänkbar fakta och nyckeltal som underlättar en snabb analys av läget. Vi kan presentera produkterna med detaljerad information och unika egenskaper under hela dess löptid.

Vad är på gång nu?
Just nu utvecklar vi flera funktioner som inloggade rådgivare kommer att få stor nytta av såsom rådgivningsstöd, riskgradering av produkter och innehav samt möjlighet att inom plattformen teckna externa produkter. Under året kommer vi även att kunna erbjuda onlinehandel av strukturerade produkter. Vår plattorm kommer att bli ett allt mer kraftfullt stöd för mäklarna i deras vardag. Självklart kommer även investerare att dra fördel av detta. I mötet med sin rådgivare kommer det bli lättare att få en ännu tydligare bild av sitt rådande innehav, och hur en investering kan påverka helheten. Funktionerna vi utvecklar går hand i hand med hur branschen för strukturerade produkter mognar – vi arbetar för större genomlysning och bättre information till alla inblandade.

Vad har hänt på IT-avdelningen under senaste året?
- Vår avdelning har utökats med två anställda under det senaste halvåret och det är förstås spännande. Idag har vi större kapacitet och möjlighet att möta rådgivare och investerares behov. Jag ser fram emot utmaningarna vi står inför under det kommande året.

© Garantum Fondkommission AB  Org. nr 556668-1531        

Vi använder cookies, läs mer här om hur det fungerar.

Jag förstår.