Hallå där, André!

2018-01-24

Alla känner vi André, vår härliga skåning som varit en del av Garantum i snart 6 år. Nyligen blev André försäljningschef och vi är såklart nyfikna på att veta mer om honom och det nya uppdraget. Missa inte fem snabba frågor med André! 

Fem snabba 

 

1. Hej André! Grattis till den nya tjänsten, hur känns det?
Tack! Det känns jätteroligt!

2. Vad blir din viktigaste uppgift som försäljningschef på Garantum?
Vi är ett fantastiskt team! Alla är väldigt drivna, självgående och motiverade men vi ställs inför många utmaningar som till stor del är av regulatorisk natur. Tror att min roll i mångt och mycket kommer handla om att guida kollegor och rådgivare genom regelverk och krav för att säkerställa att vi fortsatt kan arbeta med det vi är bäst på - att utifrån vår plattform och erbjudanden stödja våra samarbetspartners i deras betydelsefulla arbete med individanpassad rådgivning.

3. Vad är det som lockar med det nya uppdraget?
Att få fortsätta vara en del i Garantumkoncernen med alla dess otroligt duktiga medarbetare samt utveckla oss själva och våra tjänster ytterligare. Garantum är så mycket mer idag än vad vi var för 10 år sedan och det händer ständigt mycket nytt. Vara en del av, och driva, utvecklingsarbetet är något jag ser mycket fram emot.

4. Vilka blir de största utmaningarna och möjligheterna under året?
Anpassa oss till de nya regelverken, vässa våra erbjudanden och tillsammans med våra samarbetspartners attrahera en större del av kundernas portföljer.

5. Tre saker vi inte visste om André Steen sen tidigare? 
- Trots min skånska dialekt så är jag född i Göteborg (uppvuxen i Helsingborg). 
- Jag har fyra halvbröder och två halvsystrar
- Jag är en stor serieslukare och följer säkert ett tiotal TV-serier. Kanon resesällskap!

   

André Steen 
andre.steen@garantum.se
+46 8 522 550 50

 

 

 

 

 

 

 

Vi använder cookies, läs mer här om hur det fungerar.

Jag förstår.