Ny VD för Garantum Fondkommission AB

2015-09-23

Garantum satsar på framtiden. Garantum har på senaste tiden vuxit och utvecklats till att bli en sparkoncern med flera affärsområden. Som ett led i den nya strategin har Garantum valt att omorganisera verksamheten. Mikael Axelsson efterträder Edgar Luczak som VD för Garantum Fondkommission AB. Edgar Luczak blir VD för Garantum Invest AB.

Edgar Luczak förklarar förändringen:

”Mikaels goda ledaregenskaper samt långa erfarenhet av Garantum och branschen gör honom till en idealisk VD för Garantum Fondkommission. Jag är trygg i att han kommer bygga vidare på den grund vi lagt de senaste 10 åren.

På koncernnivå kommer jag, tillsammans med delägarna, att förfina vårt investerings- och tjänsteerbjudande till kunder och samarbetspartners. Helheten blir större än summan av delarna.”

På frågan om vad marknaden kan förvänta sig i och med VD-bytet i GFK svarar Mikael Axelsson:

”Först och främst vill jag framhålla att det känns riktigt kul att efter fem år på Garantum, varav tre som vice VD, få förtroendet att ta över rodret för den här fantastiska firman. Kontinuitet är en av Garantums styrkor, för våra kunder och samarbetspartners blir det inte fråga om någon stor omställning. Den uttalade ambitionen är liksom tidigare att leverera rätt placering vid rätt tillfälle. Det innebär att vi ska fortsätta leda utvecklingen av nya sparprodukter, fortsätta ha hög närvaro och leverera utmärkt servicenivå till våra samarbetspartners och kunder. ”

För ytterligare frågor, kontakta med Mikael Axelsson (mikael.axelsson@garantum.se)

© Garantum Fondkommission AB  Org. nr 556668-1531        

Vi använder cookies, läs mer här om hur det fungerar.

Jag förstår.