• Vi har uppgraderat vårt IT-system under helgen. Tillfälliga störningar kan därför förekomma och lite längre handläggningstider. Vi hoppas att ni har överseende med detta. (2021-09-15 09:00:35) >> Håll dig uppdaterad här >>

Våra kontoformer


Med depå, depåförsäkring eller investeringssparkonto (ISK) för dina värdepappersaffärer får du full överblick av de placeringar du har hos Garantum, och kan enkelt följa deras utveckling. Alltid tillgängligt när det passar dig och du loggar smidigt in med BankID. Oavsett vilken kontoform du väljer får du full tillgång till hela vårt utbud av kvalitetssäkrade produkter och tjänster. Handla aktier, fonder, strukturerade produkter eller välj någon av våra diskretionära kapitalförvaltningstjänster. 

 

 

Våra kostnadsmodeller – ditt val
Investeringar i våra produkter och tjänster sker alltid i samband med att du får investeringsrådgivning via din finansiella rådgivare. Din rådgivare kan få ersättning för sitt arbete antingen via en provision (tredjepartsersättning) som är inkluderad i priset för de produkter som du investerar i – vi kallar det för en Traditionell modell. Med våra olika Nettomodeller betalas provisionen istället till dig i form av en rabatt som sätts in kontant till dig. I gengäld betalar du en överenskommen rådgivningsavgift till din rådgivare och eventuellt en depåavgift, beroende på vilken av våra nettomodeller som du har. 

 

Prata med din rådgivare om vilken kontoform och kostnadsmodell som passar bäst för dig. Våra konton omfattas naturligtvis av den statliga insättningsgarantin.

Vi använder cookies, läs mer här om hur det fungerar.

Jag förstår.