• Vi har uppgraderat vårt IT-system. Tillfälliga störningar kan därför förekomma och lite längre handläggningstider. Vi hoppas att ni har överseende med detta. (2021-09-15 09:00:35) >> Håll dig uppdaterad här >>

VD-byte förstärker Garantums organisation.

2011-10-26

Garantum Fondkommissions grundare Anders Sandberg lämnar över VD-posten i företaget. Detta för att Anders i sin position som VD för koncernens moderbolag Garantum Holding nu ska söka en mer offensiv roll. Flertalet förstärkningar av organisationen har gjorts för att Anders och andra nyckelpersoner ska ges möjlighet att ägna mer tid åt kärnverksamheten.

– Det känns spännande att återigen komma närmare kundaffären, produktutvecklingen och våra strategiska samarbetspartners. Det är i detta sammanhang som vi grundare vill kunna sätta mer fokus på det som är Garantums signum och på det som gett oss den marknadsposition vi har idag. För att göra detta möjligt har vi under året tillsatt ett antal nya tjänster på flera nivåer och vår rekrytering av ny kompetens kommer att fortsätta, säger Anders Sandberg.

I samband med detta tillträder Edgar Luczak posten som VD i Garantum Fondkommission där han närmast ansvarat som vice VD. Edgar ska leda Garantum Fondkommissions nya organisation i syftet att ytterligare förstärka bolagets marknadsposition som ledande arrangör av strukturerade produkter.

– Att Edgar Luczak tillträder posten som VD för Garantum Fondkommission är ett naturligt steg för att utveckla företaget. Hela bolaget befinner sig nu i en expansiv fas och mycket har hänt sedan starten. Med sin profil och kompetens svarar Edgar mot de nya krav som ställs idag på rollen som VD för Garantum Fondkommission, säger Anders Sandberg avslutningsvis.

VD-bytet kommer i praktiken ske under senare delen hösten 2011. Tidigare under året har Garantum tillsatt nya tjänster på avdelningarna Sälj, Compliance, Strukturering, Marknad, Kund- & Mäklarservice samt IT.

Vi använder cookies, läs mer här om hur det fungerar.

Jag förstår.