• Vi har uppgraderat vårt IT-system under helgen. Tillfälliga störningar kan därför förekomma och lite längre handläggningstider. Vi hoppas att ni har överseende med detta. (2021-09-15 09:00:35) >> Håll dig uppdaterad här >>

Vår historia

Garantum Fondkommission AB grundades 2004 och är privatägt. Samtliga partners är verksamma i bolaget. Vi har gått från att vara ett litet specialiserat företag till att bli störst i Sverige på strukturerade placeringar. Vår framgång grundades i övertygelsen om att vara extremt kompetenta inom ett begränsat område. Och med ett mål i sikte: erbjuda marknadens bästa kombination av avkastning och risk. Vi har fortfarande samma mål men nu har vi vuxit till en hel sparkoncern. Erbjudandet omfattar alla typer av finansiella produkter och tjänster med stöd av en modern investeringsplattform. Trots tillväxten är vår ambition att fortsätta vara en liten organisation med stora idéer.

 

Vår filosofi

Nästan dagligen blir vi påminda om den finansiella marknadens nyckfullhet. Ibland kan förutsättningarna vara helt nya på bara några timmar, och det som var en bra placering igår är kanske inte lika bra idag. Då går det inte att köra på i gamla hjulspår. Vi tror att det allra viktigaste för en finansiell partner är att snabbt kunna anpassa sig till hur marknaden är just nu – och skapa lösningar utifrån det. Rätt placering vid rätt tillfälle. Det är vår enkla filosofi.

 

Vårt erbjudande

Tillsammans med den unika och individanpassade rådgivning du får från din rådgivare ger vi dig tillgång till ett komplett premiumutbud av kvalitetssäkrade och konkurrenskraftiga sparprodukter. Dessutom åtkomst till våra populära modellportföljer och förvaltningstjänster. Helt enkelt tillgång till något av det främsta sparmarknaden har att erbjuda på vår investeringsplattform.

 

Vi använder cookies, läs mer här om hur det fungerar.

Jag förstår.