Kupongavräkning på webben

2013-09-26

Nu kan de som investerat i en Autocall med löpande kupongutbetalningar skriva ut eller spara ned enskilda kupongavräkningar direkt från webben.

De som investerar i våra placeringar kan med fördel bevaka dem regelbundet på vår hemsida. Här uppdateras nämligen placeringarnas kurser dagligen samtidigt som placeringarna exponeras med all annan nödvändig information och historik. För de som har Autocall med möjlighet till löpande kupongutbetalningar i sitt innehav finns nu ytterligare en anledning till att besöka produktsidorna – under kupongdetaljer kan du nu skriva ut eller spara ned enskilda kupongavräkningar i PDF.

Steg 1
Produkter kan du söka under marknadskurser. Här visas värderingssidan för en produkt. Vill du skriva ut eller spara ned en kupongavräkning börjar du med att klicka på ”Kupongdetaljer” som i bilden nedan.


Steg 2
”Kupongdetaljer” är en pop-up sida där allt om placeringens kupongdetaljer sammanställs, exempelvis ser du här kommande datum för observationsdagar. I den listningen finns också historik för enskilda avläsningar, och om det har blivit en utbetalning av kupong eller inte. Klicka på av någon av länkarna med "Avräkning" till höger i historiken för att öppna en enskilda kupongavräkningar”.

 

Steg 3
Här är en enskild kupongavräkning som har öppnats. Om det blir en kupongutbetalning anges även utbetalningsdag. För egen dokumentation kan du skriva ut den direkt eller spara ned den som PDF-fil på din dator.

© Garantum Fondkommission AB  Org. nr 556668-1531/VAT nor SE663000323101        

Vi använder cookies, läs mer här om hur det fungerar.

Jag förstår.