Garantum Fondkommission – bästa distributör 2016/2017

2017-09-28

Igår hölls Nordic Structured Products & Derivatives Conference 2017 i Stockholm. Garantum fick i samband med konferensen flera priser med utmärkelsen "Best Distributor". "Best distributor” innebär en sammanvägd bedömning av både försäljningsvolym och avkastning på produkter, två faktorer som ofta hänger ihop. Vi tar med oss detta hedrande omdöme och fortsätter arbeta för att bli lite bättre hela tiden.

Garantum Fondkommissions VD Mikael Axelsson och Jørn Kjørsvik Managing Partner på Garantum Norge var där och fick ta emot priserna: 

  • Best distributor Capital protected products Sweden
  • Best distributor Capital protected products Nordics
  • Best distributor Yield enhancement products Norway
  • Best distributor Yield enhancement products Sweden
  • Best distributor Yield enhancement products Nordics

Tre snabba med Mikael Axelsson 

Varför tror du att Garantum ännu en gång vinner priset som bästa distributör?
Vem som helst som tillbringar en dag på något av våra kontor kommer att förstå. Garantum består av en fantastiskt samling människor med stort hjärta och engagemang. Vi tror på det vi gör och försöker bli lite bättre hela tiden. Det senaste året har vi i stor utsträckning lyckats leverera i enlighet med devisen ”rätt placering vid rätt tillfälle”. Genom att ligga någorlunda rätt i analysen och genom att vara effektiva i upphandlingen av villkor för produkterna har vi skapat god avkastning. Det har lett till nöjdare kunder och större marknadsandel.

Handen på hjärtat, har vi marknadens bästa strukturerade produkter?
Självklart. Sen är det väl ingen överraskning att jag tycker det. Det viktiga är att vi år efter år får kvitto från kunderna på att det är så.

Hur ser det kommande året ut för Garantum Fondkommission?
Vi driver på med utvecklingsarbetet kring värdeerbjudande och teknisk plattform. Dels för att anpassa verksamheten till nya regelverk som träder i kraft vid årsskiftet, dels för att bättre kunna tillgodose rådgivarnas och investerarnas framtida behov.

 

© Garantum Fondkommission AB  Org. nr 556668-1531        

Vi använder cookies, läs mer här om hur det fungerar.

Jag förstår.