Vår historia.

Garantum Fondkommission AB grundades 2004 och är privatägt. Samtliga partners är verksamma i bolaget. Vi har gått från att vara ett litet specialiserat företag till att bli störst i Sverige på strukturerade placeringar. Vår framgång grundades i övertygelsen om att vara extremt kompetenta inom ett begränsat område. Och med ett mål i sikte: erbjuda marknadens bästa kombination av avkastning och risk. Vi har fortfarande samma mål men nu har vi vuxit till en hel sparkoncern. Erbjudandet omfattar alla typer av finansiella produkter och tjänster med stöd av en modern investeringsplattform. 2009 förvärvades fondbolaget Aktie-Ansvar tillsammans med dess ledning. Vi har kontor i Helsingfors och i Oslo. Trots tillväxten är vår ambition är att fortsätta vara en liten organisation med stora idéer.

 

Vår filosofi.

Nästan dagligen blir vi påminda om den finansiella marknadens nyckfullhet. Ibland kan förutsättningarna vara helt nya på bara några timmar, och det som var en bra placering igår är kanske inte lika bra idag. Då går det inte att köra på i gamla hjulspår. Vi tror att det allra viktigaste för en finansiell partner är att snabbt kunna anpassa sig till hur marknaden är just nu – och skapa lösningar utifrån det. Rätt placering vid rätt tillfälle. Det är vår enkla filosofi.

 

Vårt erbjudande.

Att skapa de bästa strukturerade placeringarna vid varje givet tillfälle är det som driver oss. Vi vill ge våra kunder verktyg för att kunna ta tillvara placeringsformens fördelar fullt ut. Vill du bygga en portfölj på egen hand eller låta våra förvaltare göra det åt dig? Är ditt mål att erhålla maximal avkastning idag eller en god pension imorgon? Med oss som finansiell partner får du tillgång till utvalda tjänster som kan ge dig och dina investeringar ännu bättre förutsättningar.

© Garantum Fondkommission AB  Org. nr 556668-1531        

Vi använder cookies, läs mer här om hur det fungerar.

Jag förstår.