Aktieförvaltning

Är du intresserad av placeringar i aktier men ser gärna att någon annan sköter kapitalet för din egen eller din organisations räkning? Garantums förvaltningsidé är att välja rätt placering vid rätt tillfälle, detta innebär att vi alltid strävar efter att optimera avkastningen utifrån vår rådande marknadssyn. 

”Aktieportfölj Top-Picks” är något för dig som vill ha en dynamisk koncentrerad aktieportfölj baserad på analyser från en prisnominerad Sverigefondförvaltare från ett av Sveriges äldsta fondbolag.

AKTIEPORTFÖLJ "TOP-PICKS"
Portföljen förvaltas utifrån grundliga aktie-analyser från en prisnominerad aktiefondförvaltare. Lars-Erik Lundgren har aktivt förvaltat svenska aktier med framgång sedan 1997 och blev nyligen nominerad som en av tre fonder i kategorin ”Best Sweden Equity Fund” av Morningstar. Förvaltningen kommer att investera i aktier utifrån fundamental analys med fokus på en koncentrerad portfölj utan hänsyn till indexviktning. Utöver det kommer förvaltarna att investera i aktier som i sin tur bidrar till helheten i portföljen rörande riskoptimering och avkastningspotential.

Investeringar görs enbart i svenska aktier, huvudsakligen kommer de att göras i aktier upptagna till handel på Stockholmsbörsens small-, mid- och largecap listor. Portföljen kommer även kompletteras med aktier upptagna till handel på First North eller aktier som ska noteras på någon av dessa handelsplatser.

Förvaltningsrådet består av förvaltare samt analytiker från Garantum Fondkommission.

Aktieportfölj "Top-Picks" >>

© Garantum Fondkommission AB  Org. nr 556668-1531        

Vi använder cookies, läs mer här om hur det fungerar.

Jag förstår.